Algemeen

Invalpool.nl: invallers in een muisklik

Leerkracht ziek? Het is tegenwoordig niet eenvoudig om een goede invaller te vinden. Zeker nu de regels rondom het invallen in het onderwijs zijn aangescherpt, gebeurt het niet zelden dat een klas naar huis wordt, omdat er geen bevoegde leerkracht beschikbaar is.

Gelukkig maakt Invalpool.nl het verschil! U hoeft uw leerlingen niet naar huis te sturen. De website koppelt invalleerkrachten snel en efficiënt aan schoolbesturen. Voor u houdt dat in dat u zich niet meer door een stapel papierwerk hoeft te werken. Met enkele muisklikken regelt u de geschikte vervanger voor uw school. Met een overzichtelijk software pakket is een invaller vinden gemakkelijk dan ooit. Invallers geven zelf hun actuele beschikbaarheid aan, waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar een beschikbare leerkracht.

Alle administratieve voorwaarden zijn meegenomen in het systeem, zoals geldige diploma’s, verklaringen omtrent gedrag en informatie over ketenoverschrijdingen. U bent er dus van verzekerd dat u een vervanger vindt binnen een geschikte pool. Ook de verwerking van de gewerkte uren en de uitbetaling van het salaris is allemaal binnen het programma opgenomen. Schoolbesturen die hiermee werken zijn er onverdeeld enthousiast over.

Op Invalpool.nl vraagt u eenvoudig een demo van het softwaresysteem aan. Een goede invaller is dichterbij dan u denkt!